четвер, 5 грудня 2013 р.

Будьмо знайомі

Будьмо знайомі!

Добрий день, дорогі друзі! 
Мене звати Тука Марія Василівна. Працюю вчителем математики в Шумській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Одночасно я викладаю інформатику у початкових класах, так як за першим дипломом я вчитель початкових класів.
 Закінчила Тернопільський педагогічний університет.
Професію свою дуже люблю. Часто ставлю собі запитання: «Як підвищити інтерес учнів до вивчення математики? Як підвищити якість знань з предмета?» Часто відповідь бачу в десятках очах учнів. Особливу увагу приділяю новітнім технологіям. З цією метою обладнала кабінет математики сучасним  обладнанням. В моєму кабінеті є інтерактивна дошка «Panaboard» -багатофункціонльна з внурішньо вбудованим принтером та сканером, є мультимедійний проектор, персональний комп’ютер. Маю повний комплект програмного забезпечення для всіх класів
 В кабінеті повний комплект нових таблиць з  найважливіших тем. Звичайно цього недостатньо, що виконати максимально вимоги програми. Тому систематично працюю над підвищенням свого рівня педагогічної майстерності. Знайомлюсь з досвідом відомих педагогів - новаторів.  Читаю педагогічну пресу, користуюсь важливим джерелом- інтернет.
Маю вищу кваліфікаційну категорію та звання «Старший вчитель».
На своєму блозі хочу поділитись досвідом роботи з вчителями, учнями та всіма, хто цього потребує.


Немає коментарів:

Дописати коментар